Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u specifieke vragen? Ook staan wij steeds open voor verzoeken van onze klanten. Geef ons dus gerust uw voorkeuren en uw wensen door.


Contact Bestel online Broodautomaten

ONS AANBOD

BROOD

BROOD

Elke dag opnieuw bieden we u een uitgebreid assortiment aan van brood. Houdt u wel van een stevig boerenbrood? Of opteert u voor een lichter multigranen- of speltbrood?
PISTOLETS

PISTOLETS

Op zoek naar krokante pistolets? Die vindt u uiteraard bij Bakker Jens! Al onze pistolets worden met liefde gemaakt door twee bezielde broers
KOFFIEKOEKEN

KOFFIEKOEKEN

Voor de koffiekoeken van Bakker Jens komt u met veel plezier uit uw bed! Zeg nu zelf… Wat smaakt er beter dan een smeuïge crèmekoek gevuld met heerlijke pudding en een dun laagje chocolade?
GEBAK EN PATISSERIE

GEBAK EN PATISSERIE

Ligt er een theekransje in het verschiet en zoekt u een verrukkelijke fruittaart, rijkelijk belegd met vers fruit?
DESSERTBUFFETTEN

DESSERTBUFFETTEN

Ons gevarieerde aanbod van charcuterie zorgt ervoor dat u bij ons alles kan vinden voor een heerlijke broodmaaltijd.
CHARCUTERIE

CHARCUTERIE

Bij Bakker Jens vinden we het belangrijk op de hoogte te zijn van de nieuwste trends. Dat merkt u dan ook aan onze creatieve en spectaculaire dessertbuffetten!
BELEGDE BROODJES

BELEGDE BROODJES

Bakker Jens biedt een groot aanbod van koude en warme dagverse belegde broodjes. Opteert u voor een klassiek smoske of liever een pikantere martino?
CHOCOLADE PRALINES KOEKJES

CHOCOLADE PRALINES KOEKJES

Broers Jens en Jorg stellen elke dag opnieuw hun kennis, kunde en creativiteit in dienst van een uiteenlopend gamma ambachtelijke chocolade en andere zoetigheden.
ONTBIJTMANDEN

ONTBIJTMANDEN

Onze liefde en passie voor lekker eten delen we graag met u door rijkelijk gevulde ontbijtmanden te voorzien.