ONS AANBOD

BROOD

BROOD

Elke dag opnieuw bieden we u een uitgebreid assortiment aan van brood. Houdt u wel van een stevig boerenbrood? Of opteert u voor een lichter multigranen- of speltbrood?
PISTOLETS

PISTOLETS

Op zoek naar krokante pistolets? Die vindt u uiteraard bij Bakker Jens! Al onze pistolets worden met liefde gemaakt door twee bezielde broers
KOFFIEKOEKEN

KOFFIEKOEKEN

Voor de koffiekoeken van Bakker Jens komt u met veel plezier uit uw bed! Zeg nu zelf… Wat smaakt er beter dan een smeuïge crèmekoek gevuld met heerlijke pudding en een dun laagje chocolade?
GEBAK & PATISSERIE

GEBAK & PATISSERIE

Ligt er een theekransje in het verschiet en zoekt u een verrukkelijke fruittaart, rijkelijk belegd met vers fruit?
CHARCUTERIE

CHARCUTERIE

Ons gevarieerde aanbod van charcuterie zorgt ervoor dat u bij ons alles kan vinden voor een heerlijke broodmaaltijd.
DESSERTBUFETTEN

DESSERTBUFETTEN

Bij Bakker Jens vinden we het belangrijk op de hoogte te zijn van de nieuwste trends. Dat merkt u dan ook aan onze creatieve en spectaculaire dessertbuffetten!
BELEGDE BROODJES

BELEGDE BROODJES

Bakker Jens biedt een groot aanbod van koude en warme dagverse belegde broodjes. Opteert u voor een klassiek smoske of liever een pikantere martino?
CHOCOLADE - PRALINES

CHOCOLADE - PRALINES

Broers Jens en Jorg stellen elke dag opnieuw hun kennis, kunde en creativiteit in dienst van een uiteenlopend gamma ambachtelijke chocolade en andere zoetigheden.
ONTBIJTMANDEN

ONTBIJTMANDEN

Onze liefde en passie voor lekker eten delen we graag met u door rijkelijk gevulde ontbijtmanden te voorzien.

Ingebakken vakmanschap

Een ruim assortiment artisanale producten zoals smaakvolle broden, heerlijke patisserie, drooggebak en rijkelijk belegde broodjes, dat is wat u mag verwachten van Bakker Jens in Ekeren, Kalmthout en Merksem. De twee moderne een smaakvol ingerichte bakkerijen worden uitgebaat door twee jonge broers, Jens en Jorg. Jens begon jaren geleden als koude bakker en Jorg werd verantwoordelijk voor de verkoop zodat Jens meer zou kunnen bakken.

De creaties van de twee gepassioneerde broers zijn ontstaan uit traditionele recepten, maar worden afgewerkt met een frisse, hedendaagse touch. Door met eerlijke en kwaliteitsvolle producten te werken, hopen ze elke klant te kunnen overtuigen van hun vakmanschap.

Onze troeven

 1. Ambachtelijke bakkerij

  Al ons brood en onze patisserie worden door Jens zelf gebakken zoals het hoort in een echte ambachtelijke bakkerij.

 2. Ruim assortiment

  Artisanale producten zoals smaakvolle broden, heerlijke patisserie, drooggebak en rijkelijk belegde broodjes, dat is wat u mag verwachten

 3. Hedendaagse touch

  Ontstaan uit traditionele recepten, maar afgewerkt met een frisse, hedendaagse touch.

 4. Online bestellen

  Blijf gezellig thuis en plaats uw bestelling gemakkelijk online via onze webshop.

 5. Diensten aan bedrijven

  Maak van uw bedrijfsfeest of vergadering een moment om tot rust te komen en te genieten en laat onze broodjes en gerechten op kantoor leveren!

 6. Creatieve afwerking

  Bij Bakker Jens vinden we het belangrijk op de hoogte te zijn van de nieuwste trends. Dat merkt u dan ook aan onze creatieve en spectaculaire dessertbuffetten

Heeft u op onze website nog niet gevonden wat u zocht? Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u specifieke vragen? Bakker Jens helpt u met plezier verder! Ook staan wij steeds open voor verzoeken van onze klanten. Geef ons dus gerust uw voorkeuren en uw wensen door.

Contact Bestel hier