Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u specifieke vragen? Ook staan wij steeds open voor verzoeken van onze klanten. Geef ons dus gerust uw voorkeuren en uw wensen door.


Contact Bestel online Broodautomaten

BROOD

Ambachtelijk en ovenvers brood

Elke dag opnieuw bieden we u een uitgebreid assortiment aan van brood. Houdt u wel van een stevig boerenbrood? Of opteert u voor een lichter multigranen- of speltbrood? Bij Bakker Jens voorzien we het allemaal! Al onze broden worden ambachtelijk bereid om ervoor te zorgen dat u steeds kunt genieten van een unieke smaak. Als warme bakker proberen we het verschil te maken met onze zelfbereide en eerlijke producten. Ook spenderen we de nodige aandacht aan het gistingsproces en de tijd die het deeg nodig heeft om te rusten en te rijzen alvorens het de oven in gaat. 

Contact

Heeft u op onze website nog niet gevonden wat u zocht? Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u specifieke vragen? Bakker Jens in Ekeren, Kalmthout en Merksem helpt u met plezier verder! Ook staan wij steeds open voor verzoeken van onze klanten. Geef ons dus gerust uw voorkeuren en uw wensen door