Bakker Jens: de lekkerste warme bakkerij van Ekeren

Bakker Jens in Ekeren is meer dan een gewone bakkerij. Zijn liefde voor brood en banket proeft u aan de heerlijke broden, gebakjes, taarten, koffiekoeken en belegde broodjes. Ook voor charcuterie en frisdrank kan u er terecht.

Een ruim aanbod

In de toonbank van de bakkerij ziet u alleen kwaliteitsproducten die op ambachtelijke wijze worden gemaakt. Dagelijks worden er 20 broodsoorten vers gebakken, zoals wit, bruin, donkerbruin, boerenbruin, volkoren, abdijbrood, veelgranenbrood en veel meer.

Zijn uitstekende reputatie heeft bakker Jens aan zijn ervaring te danken. Hij is begonnen als bakkersgast en klom snel op in de bakkerswereld. Zijn sterke passie voor het betere brood is uitgegroeid tot een eersteklas bakkerij in Ekeren.

Deze moderne bakkerij in de Molenstraat is vlot bereikbaar en er is parkeerplaats genoeg. Bakker Jens en zijn team van enthousiaste en professionele vakmensen helpen u graag met de glimlach verder.

Bestel heerlijk brood en banket

Aarzel dus niet en plaats vandaag nog uw bestelling bij deze bakkerij in Ekeren. Of neem contact op voor meer informatie over het heerlijke brood en banket van bakker Jens.